Over ons

ZEEUWS VLAAMSE MARKTEN

Over ons

Stichting Zeeuws Vlaamse Markten is opgericht op 2 mei 1999. Onze stichting zet zich in voor het faciliteren en organiseren van de Zeeuws Vlaamse weekmarkten, jaarmarkt en seizoensmarkt. Ook zetten wij ons in voor het organiseren van evenementen.

Onze stichting zorgt voor het samenbrengen van de marktondernemers uit de regio. Samen met deze ondernemers zorgt de stichting ook voor de algemene informatiebehoefte zoals deze website, waar u alle informatie kunt vinden over onze organisatie en de betrokken ondernemers van de plaatsen waar de markten worden gehouden.

De weekmarkten zijn onderdeel van brancheorganisatie CVAH.

Onze Missie

Onze missie is om de lokale Zeeuws-Vlaamse marktondernemers te promoten en mensen te voorzien van actuele informatie over alle markten en evenementen.

Onze Visie

Onze visie is om de lokale gezelligheid binnen de kernen zo veel mogelijk te bevorderen door dicht bij de mensen te staan en kwaliteitsproducten te leveren.

Ons Doel

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen weer naar de lokale markten te krijgen. Een gezellige markt zorgt voor een sterk lokaal gevoel. Daarnaast krijgt u de beste producten uit de streek gepresenteerd.

Zeeuws Vlaamse Markten

Stichting Reclamefonds

Wat kunt u verwachten

De mensen achter onze stichting hebben een enorme passie voor het marktleven en hebben daarom ook deze organisatie opgericht. Voor marktkooplieden, door marktkooplieden.

Wij organiseren dit om ervoor te zorgen dat alle bezoekers voorzien zijn van alle nodige informatie en actualiteiten omtrent de markten in deze regio. Daarnaast staan wij ook altijd open voor het organiseren en faciliteren van leuke evenementen binnen de Zeeuws Vlaamse Markten.

Wilt u meer weten over onze stichting of over wat wij allemaal doen of kunnen doen? Neem dan zeker eens contact met ons op voor meer informatie.