Cadzand-Bad

Seizoensmarkt

Cadzand-Bad Seizoen-Markt

ZEEUWS VLAAMSE MARKTEN

De Seizoensmarkt in Cadzand Bad word dit jaar gehouden, in de maanden juli en augustus te beginnen op maandag 5 juli van 09.30-19.00 uur,  we moeten wel de regels van het RIVM navolgen. 

De Seizoensmarkt in Cadzand Bad word gehouden in de maanden Juli en Augustus op het Duinplein, bij de gevestigde winkeliers.

Seizoen-markt in Zeeuws Vlaanderen

Zeeuws Vlaamse Markten organiseert één keer per jaar een seizoensmarkt in de badplaats Cadzand-Bad in west Zeeuws Vlaanderen. Deze Markt wordt gehouden op het terrein van de winkelgalerij op het Duinplein. 

Cadzand-Bad is een zeer populaire badplaats gelegen aan de Westerschelde. De regio is tijdens de zomermaanden ontzettend druk vanwege de vele bezoekers en omliggende vakantieparken. Dit zorgt samen met de vele Belgische en Duitse bezoekers voor een echte toeristische sfeer.

Cadzand-Bad heeft een prachtige boulevard met appartementencomplexen en uitzicht op strand en zee.  Je hebt er prachtige wandel-en fietsroutes langs de kustlijn met indrukwekkende natuur. Behalve de natuur kun je er ook terecht voor de vele culinaire restaurants (waarvan één een sterrenrestaurant).

Kortom; de moeite waard!

De Seizoensmarkt in Cadzand-Bad is er elke maandag vanaf de maand juli tot en met augustus, tussen 09:00 en 19:00.

De Seizoensmarkt in Cadzand Bad word dit jaar gehouden, we moeten wel de regels van het RIVM navolgen. 

De Seizoensmarkt in Cadzand Bad word gehouden in de maanden Juli en Augustus op het Duinplein, bij de gevestigde winkeliers.

U vind de volgende kooplieden op deze seizoensmarkt

Roy van den Nieuwelaar Gereedschap en Fietsonderdelen en accessorisch F de Kok Vishandel P Dillisse D&D Delicatessen
v Zanten Verse Stroopwafels en Wafels Schoonaard Zonnebrillen Drenth Herenkleding
A Coppoolse Groenten en Fruithandel Trongh Loempia,s Toni Dameskleding
L van Langeveld Vachten (Schapen) P Caspers Lederwaren v Doorn Poffertjes

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.