Markt Breskens

ZEEUWS VLAAMSE MARKTEN

Weekmarkt Breskens

Breskens staat bekend als vissersdorp en is dé maritieme badplaats binnen West-Zeeuws-Vlaanderen. In ”Bresjes” proef je het leven van de zee. Er valt genoeg te zien en te beleven. Het aan- en afvaren van grote zeeschepen over de Westerschelde. Verse vis zo op je bord. En uiteraard de weekmarkt!

Breskens heeft een eigen vissershaven en een jachthaven. Hier kan men ook terecht voor restaurants, terrasjes en winkels. Er is ook een visserijmuseum met een groot zeeaquarium alsmede een vismijn.

Er zijn in Breskens veel bezienswaardigheden met betrekking tot geschiedenis, de kerken en de natuur. Het is zelfs mogelijk om vanuit Breskens de ferry (voor voetgangers en fietsers) te pakken naar Vlissingen.

In de zomermaanden is Breskens overladen met bezoekers uit de regio, België en Duitsland. Het plaatsje ligt aan grote stranden met veel populaire strandtentjes. Daarnaast zijn er veel vakantieparken en campings rondom Breskens. Dat biedt mooie fiets-en wandelroutes langs de kust.

De weekmarkt in Breskens is elke donderdag van 08:00 tot 16:00 en is gelegen op het Spuiplein. Dit is zowel een food als non-food markt.

Breskens ligt op fietsafstand van Knokke-Heist!

Meer informatie over Breskens

Marktkooplieden