Moestuin en Bloem H de Bruijn

Plantgoed en Tuinartikelen


Moestuin en Bloem

HULST, GOES, OOSTBURG, MIDDELBURG & AXEL

Moestuin en Bloem

Henk de Bruijn

Algemene informatie

TUIN DE BRUIJN MET MOESTUINENBLOEM.NL OP DE MARKT

(H)eerlijke moestuin voor iedereen!

Of je nu veel plek hebt of juist helemaal niet: (h)eerlijk moestuinieren is voor iedereen weggelegd. Henk de Bruijn en zijn marktteam hebben jarenlange praktijkervaring en zeer uitgebreide productkennis en hebben voor de beginnende en gevorderde moestuinier een zeer divers aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten tegen interessante prijzen.

Moestuinenbloem.nl is misschien wel de grootste leverancier van (moes)tuinplanten, kruiden, biologische kruiden, zaden en klein fruit bomen en struiken. In het voorjaar komt daar een groot assortiment pootaardappelen, plantuien en -sjalotten en voorjaarsknoflook bij, evenals kleurrijke voorjaarsbloembollen. In de nazomer en herfst voegen we bloembollen toe aan ons assortiment. Zaden kopen kan het hele jaar door. Ook voor tal van accessoires die het werken in de (moes)tuin nog leuker maken ben je bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij een groot assortiment tuingereedschap van Talen Tools en regelmatig luxe artikelen van Esschert Design. Om te zorgen voor een succesvolle oogst hebben we een uitgebreid pakket gewasbescherming en meststoffen. Wij voeren onder andere de merken DCM, Luxan, Protect Garden en Pireco.

Wil je op de hoogte blijven van alle moestuin en bloem nieuwtjes? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief die wij maandelijks versturen. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan op de markt en via www.moestuinenbloem.nl. Dan ben je als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en spectaculaire aanbiedingen. Volg je ons al op Facebook en Instagram @moestuinenbloem.nl?

Contactgegevens: Henk de Bruijn | Havendijk 3 | NL – 4583 RW Terhole | 06 – 54 68 05 02 | klantenservice@moestuinenbloem.nl

Wij staan ook nog op de volgende markten

Maandag           Hulst               08.00-16.00 uur

Dinsdag             Goes                08.00-16.00 uur

Woensdag         Oostburg        08.00-16.00 uur

Donderdag        Middelburg   08.00-16.30 uur

Zaterdag            Axel                 08.00-16.00 uur

Binnen kort verkrijgbaar op de Zeeuwse markten