Marktpoelier F Everse

Frank Everse


De Marktpoelier

SAS VAN GENT & TERNEUZEN

De Marktpoelier

Marktkoopman

Algemene informatie

De Marktpoelier is een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in het kopen, verkopen en bewerken van Kip, Kalkoen en Wildproducten. Door deze ervaring weten wij onze producten van hoge kwaliteit te voorzien! Ons streven is dan ook Kwaliteit, Specialiteit en Diversiteit.

Wij hebben dan ook onze eigen kruiden en producten ontwikkeld die alom geroemd worden! Wij hebben een groots assortiment met verse kip en kalkoendelen naturel of gemarineerd, gegrild of gebraden, diverse kant-en-klaar maaltijden, sausen, salades en vele hapjes en snacks, & een ruime keuze aan BBQ producten en wild in de seisoenen. Bij onze produckten staan ook de allergenen vermeld, en onze eigen kruidenmelange is gluten vrij!

Ook hebben wij een website www.marktpoelier.com waar wij u van informatie kunnen voorzien. En waar u ook online kunt bestellen, om u als klant nog meer service te bieden! Volg ons ook op Facebook voor mooie acties en leuke weetjes! Wij staan op de markt in Sas van Gent en op een staan plaats in Terneuzen! Voor dagen, tijden en onze andere markten kijkt u op onze website www.marktpoelier.com of op www.poelier.nl