Markt Terneuzen Zuidpolder

ZEEUWS VLAAMSE MARKTEN

Weekmarkt Terneuzen Zuidpolder

Terneuzen is de grootste gemeentelijke stad in de provincie Zeeland. Met ruim 25 000 inwoners is het de vierde grootste stad binnen de provincie.

Terneuzen vervult een centrumfunctie in Zeeuws-Vlaanderen; er is bijvoorbeeld een relatief groot streekziekenhuis, theater, podium, (overdekte) zwembaden, skihal Skidôme Terneuzen, verschillende winkelcentra en winkelstraten en een bioscoop.

De Haven van Zeeland, waartoe zowel de haven van Terneuzen als van Vlissingen behoort, worden gezien als de derde haven van Nederland na Rotterdam en Amsterdam.

Behalve een bezoek aan de markt kunt in Terneuzen ook terecht voor een wandeling over de scheldeboulevard, monumenten bezoeken, het sluizencomplex bezichtigen met bezoekerscentrum ”het Portaal van Vlaanderen”, of lekker eten in een van de vele restaurants in de stad.

De weekmarkt bij Winkelcentrum Zuidpolder is één van de twee markten die aangeboden wordt door ‘Zeeuws Vlaamse Markten’ binnen Terneuzen. Het winkelcentrum biedt een aantal horecazaakjes, slijterij, winkels en supermarkt voor haar bezoekers en is dicht gelegen bij sportcentrum ”De Vliegende Vaart”.

De weekmarkt biedt een goeie aanvulling qua verse producten op het winkelcentrum ernaast. Deze is zowel food als non-food en is geopend elke vrijdag van 08:00 tot 16:00. U kunt gratis parkeren!

Meer informatie over winkelcentrum Zuidpolder 

Marktkooplieden